Mosoly manók 2020

Róbert Rákos
Megosztás
  • 31
  •  
    31
    Shares

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Az iskolában kihelyezett plakátokról már tudomást szerethettetek arról, hogy szeretnénk részt venni a Mosoly manók programban, amivel a rászoruló gyermekeken segíthetünk. 

Egy kis videó a programról megtekinthető itt:

https://www.pontvelem.hu/segits-velem/karacsony

Kedves gyerekek, ha szeretnétek segíteni, akkor ezeket a pontokat kövessétek:

1.

Otthon szedd össze megunt játékaid, de olyat, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál! Ezeket tedd be egy dobozba és írd a dobozra, hogy milyen nemű és korú társadnak szánnád ezt a csomagot! Kérünk, hogy NE tegyél a dobozra masnit vagy szalagot!

2

  1. november 2. és 2020. december 11. között vidd be az iskolába a dobozt és add oda a Kapcsolattartó tanárodnak!(Alsó tagozat: Réka néni, felső tagozat: Zoli bácsi)
    A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából.Csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas) Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges  korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat! Az akció lezárását követően érkezett csomagokat nem tudjuk elhozni.

3

Ha a csomagot bevitted az iskoládba, további teendőd nincs. A csomagok célba juttatását a tanárod segítségével mi intézzük. A te dolgod már csak a jóleső mosoly, hogy segítettél! 

 

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki segít!

 

A program EMMI rendelete itt olvasható:

Next Post

Advent - 1. rendezvény

Megosztás31 31SharesAdvent Az első adventi gyertyagyújtás Az advent latin eredetű szó, azt jelenti: eljövetel.  A keresztény egyházban az advent Jézus Krisztus születésére való készülődés és várakozás ideje.  Az advent hivatalosan négy vasárnapon keresztül tart karácsony előtt.  Az adventi koszorú gyertyáinak színei: 1. gyertya lila színű, a reményt fejezi ki. Gyakran hívják […]