Laborsuli a Berzsenyiben

Orbán Zsolt
Megosztás
  •  
  •  

A Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnáziumban 2013-2014. tanévben indult az Öveges projekt, mely a természettudományos tárgyak kísérleteken alapuló tanítását biztosítja a BDEG és 11 partneriskolája, a projekthez csatlakozott általános iskolák tanulói számára.
A líceumi Öveges projekt egyik országosan is egyedülálló specialitása a LABORSULI, melynek kapcsán alsó tagozatos kisdiákok is kísérletezhetnek a BDEG laborban és az érdeklődő kollégák a környezetismeret tantárgy néhány témakörének kísérleteken alapuló tanításába is bepillanthatnak.

Partneriskoláink laboróráit a Líceum labortanárai tartják. Labortanáraink áldozatos munkáját azzal kívánjuk megköszönni, hogy vendégül látjuk saját kisgyerekük osztályát a BDEG Gombocz Endre Természettudományi Laboratóriumban, ahol pár laborórát biztosítunk az osztály számára akkor is, ha a kisgyerek nem partneriskolánk tanulója. Ennek keretében vehettek részt iskolánk 2. osztályos tanulói 2018. február 6-án egy nagyon izgalmas Laborsuli délelőttön.

Köszönjük Baráth-Németh Luca anyukájának a szervezést és a szíves invitálást!

Next Post

Farsang 2018.02.09

Megosztás  2018. február 9-én Farsangi ünnepséget tartottunk az iskolában a tornateremben. A dekorációt köszönjük Schmidel Bernadett tanárnőnek! Délelőtt az alsó tagozatosok színes jelmezes mulatságára került sor. A rengeteg ötletes jelmez közül nagyon nehezen sikerült a legjobbakat kiválasztani és díjazni. Fődíj: flamingó – Juhász Vivien 4. osztály 1. helyezettek 1. osztály szarvas […]