Közlemény 2020.03.18. – 2- Fejlesztés

Róbert Rákos
Megosztás
  • 98
  •  
    98
    Shares

 

 Kedves Szülők, Gondviselők!

Csik Dóra vagyok, gyógypedagógus, az Önök gyermekének fejlesztő tanárnője. A kialakult egészségügyi helyzet miatt arra kényszerülünk mindannyian, hogy online tartsuk egymással a kapcsolatot. Mivel szeretném, ha gyermekük nem maradna ki ebben az időszakban sem a neki előírt fejlesztésből, ezért a továbbiakban az iskolai honlapon (a digitális tanrend menüpontban) fogunk majd feltölteni segédanyagokat, otthonról elérhető fejlesztési lehetőségeket, hasznos linkeket.

Az bizonyos, hogy ugyanazt a fejlesztést teljes egészében nem fogjuk tudni megvalósítani, amit a gyerekekkel az iskolában teszek, de igyekszem az Önök és a gyerekek segítségére lenni.

Ha bármilyen kérdésük, kérésük van, kérem, írják meg nekem a csik.dora@iskola.fertorakos.hu címre.

Üdvözlettel:

Csik Dóra

gyógypedagógus

Next Post

Taneszköz szükséglet - Kedves Ovisok, Leendő Diákjaink!

Megosztás98 98SharesKedves Ovisok, Leendő Diákjaink! Szeretnénk megosztani veletek egy internetes oldalt, amin olyan könyveket, és segédleteket találhattok, amiket hasznosnak fogtok találni akkor, amikor iskolások lesztek.  A honlap elérhetősége: https://iskolas-leszek.webnode.hu/letoltheto-konyvek/?fbclid=IwAR2wfbCpW6Qyv49pSnmKKLtfIWb4Y4PqihnuSrXmUh2XVx0ISH5uhQ49elk   Taneszköz szükséglet: Taneszköz szükséglet 1. osztály Tolltartó (mindig legyen feltöltve ) 3 db grafitceruza /HB/ radírhegyező /tartályos/rövid vonalzó 12 színű színes […]