Ajánló az iskolai könyvtár új beszerzéseiből…

Orbán Zsolt
Read Time1 Minute, 24 Seconds

Alexander McCall Smith: Találkozzunk Toscanában!

Ismertető:

Paul Stuart, az elismert skót gasztroszakértő lába alól kicsúszik a talaj, amikor a barátnője egyik napról a másikra faképnél hagyja. A férfi úgy dönt, hogy szerkesztője javaslatára legújabb szakácskönyvét Toscanában fejezi be, hátha a levegőváltozás (no meg alkalomadtán egy kis szarvasgombás tészta és egy üveg vörösbor) meggyógyítja összetört szívét, és az alkotói válságból is kihúzza. De amikor Paul megérkezik Olaszországba, nem egészen úgy történnek a dolgok, ahogy várta… A félresikerült autókölcsönzés után nem marad más választása, mint buldózerre pattanni, az idilli Montalcinóba vezető útja során azonban a szokatlan járműnél sokkalta nagyobb meglepetések is érik. Miközben kellemesen lubickol a toszkán vidék csodás látnivalóiban és ízeiben, a legkülönbözőbb alakokat sodorja elé a sors – köztük egy fiatal amerikai nőt, aki megdobogtatja a szívét.
A Találkozzunk Toscanában! az érzékek ünnepe, az emberi kapcsolatok tanulmánya és a véletlenek vígjátéka. Bájos és örömteli szerelmi történet mindazoknak, akik valaha is álmodtak újrakezdésről. Kedves nyári olvasmány, amely garantáltan mosolyt csal az olvasó arcára.

Találkozzunk a könyvtárban! Jó olvasást kívánok!

Törökné Cseh Tímea
iskolai könyvtáros

0 0
0 %
Happy
0 %
Sad
0 %
Excited
0 %
Angry
0 %
Surprise
Next Post

Elkészült...

Értesítjük Önöket, hogy elkészült iskolánk hivatalos facebook oldala amit a facebook.com/fertorakosialtisk címen érhetnek el.

Még érdekelhet...